Torchlight II naar juli wegens XBLA-release | Gamer.nl

Torchlight II naar juli wegens XBLA-release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Door het extra werk aan de interface voor het Xbox-project, hebben we iets vertraging opgelopen, dus ik denk dat we nu moeten denken aan juli voor Torchlight II", legt Max Schaefer, CEO van Runic Games, uit. Schaefer geeft echter aan dat PC-gamers blij moeten zijn met de Xbox 360-versie van Torchlight. "We hebben enkele optimalisaties en technische verbeteringen van de Xbox-versie nu ook in Torchlight II voor PC kunnen stoppen. We hebben de laadtijden ingekort en wat animaties verbeterd."

Torchlight II

Torchlight II is net als zijn voorganger een actie-rpg waarin spelers het in willekeurig gegenereerde omgevingen opnemen tegen uiteenlopende vijanden. Anders dan het eerste deel heeft Torchlight II een online multiplayermodus. Andere vernieuwingen zijn de nieuwe interface, een nieuwe spelerskla e, weerseffecten en uitgebreide mogelijkheden voor gamers om hun personage aan te pa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou