Wanneer ik aan Titus denk, denk ik aan jolige platformgames als The Blues Brothers en Titus the Fox. Het Franse bedrijf is, na al die jaren zonder enige memorabele game, nog steeds niet ter ziele. Vandaag kondigt men een nieuwe titel aan, Lamborghini FX. Alle racefanaten die dachten dat ze na het tenonder gaan van Rage, dat net op het punt stond het prachtige Lamborghini op de markt te brengen, een racegame van deze autofabrikant wel op de buik konder schrijven, kunnen dus opgelucht adem halen.

Lamborghini FX wordt ontwikkeld in het land waar de auto's ook vandaan komen, namelijk Italië. Ontwikkelaar Milestone, bekend van de Screamer games en Racing Evoluzione, staat aan het roer en hoopt arcade-achtige racegame te maken waarin zelfs wapens van de partij zullen zijn.

Titus heeft al meer ervaring met games met Lamborghini's in de hoofdrol. Zo bracht men in 1997 Automobili Lamborghini voor de N64 op de markt, dat in Amerika op de derde positie in de verkoopscharts belandde. Men hoopt deze zomer dat truukje nog eens over te doen met Lamborghini FX, voor PC, PS2, Xbox en GameCube.