Tien miljoen gamers hebben Sea of Thieves sinds lancering gespeeld

Tien miljoen gamers hebben Sea of Thieves sinds lancering gespeeld

Sinds release in maart 2018 zijn er al tien miljoen Sea of Thieves-spelers geweest.

Dat heeft Rare onthuld op Twitter. Het gaat om het totaal aantal spelers op zowel Xbox One en pc - inclusief de mensen die de game gratis via Xbox Game Pass hebben gespeeld.

Op de officiële Xbox-website laat producent Joe Neate weten in zijn nopjes te zijn: "De Sea of Thieves-community is voor iedereen bij Rare het beste van wat gamen kan zijn. Het is de thuishaven van spelers uit meer dan tachtig verschillende landen en brengt mensen van Xbox Game Pass, Xbox One en Windows 10 pc samen en creëert talloze verhalen en momenten voor spelers."

Rare beleefde een moeizame start met Sea of Thieves in maart 2018. Lang daarna bleef de game op hetzelfde niveau aan populariteit hangen en had het moeite om nieuwe spelers te werven. Dankzij meerdere content updates en mogelijk ook Xbox Game Pass bleef het spel echter groeien in populariteit. Op 15 januari komt een nieuwe gratis update uit: Legends of the Seas.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Eens, dit is hetzelfde wat MMO bedrijven vaak doen "we hebben 50 miljoen spelers". Nee er zijn 50 miljoen accounts aangemaakt, maar hoeveel daarvan hebben op dit moment nog een actief abonnement lopen? Of in het geval van geen subscriptie, hoeveel ervan hebben de afgelopen maand nog ingelogd?

0

Vermaak me er nog steeds prima mee. Er is veel toegevoegd sinds te lancering zoals Tale Tales e.d. Echt perfect om met een maat of 3 maten de zeeën te bestormen.

0

Aanbevolen voor jou