THQ praat over vervolg op Homefront | Gamer.nl

THQ praat over vervolg op Homefront | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Het vervolg kent nieuwe features en gaat niet eens over dezelfde personages. Het verhaal speelt zich af aan de andere kant van de Mi i ippi en niemand weet wat daar gaande is, omdat de Koreanen de rivier volgestort hebben met radioactieve jodium en niemand er dus voorbij kan. Het is allemaal erg intere ant uitgewerkt”, aldus Bilson.

Bilson vertelde verder dat hij graag een miniserie zou zien die in navolging van het boek de achtergrond van Homefront in beeld brengt. In het boek wordt een verslaggever gevolgd tijdens een van de eerste aanvallen van Korea op de Verenigde Staten. 

Over Homefront

Homefront staat gepland voor maart 2011. In het spel is Noord-Amerika bijna volledig in handen van een verenigd Korea, dat daarvoor al vrijwel heel Azië heeft weten te veroveren. De first-person shooter van THQ wordt ontwikkeld door Kaos Studios, de studio die eerder Frontlines: Fuel of War maakte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou