Theatre of War 2: Kursk 1943 aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Theatre of War 2: Kursk 1943 bevat twintig mi ies verspreid over twee campagnes en geeft de speler de beschikking over veertig stuks wapentuig. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe mi ies te maken met een mi iegenerator en speelt het realisme ook in dit deel weer een grote rol. Kursk 1943 moet aankomende herfst in de winkels liggen.

De slag om Kursk

De slag om Kursk wordt gezien als een cruciaal conflict in de Tweede Wereldoorlog. De slag tu en de Duitsers en de Sovjets om de Ru ische stad Kursk is daarnaast een van de grootste en kostbaarste veldslagen uit de geschiedenis. Zo brachten beide partijen een leger op de been van in totaal 2,2 miljoen soldaten en 3600 tanks. Uiteindelijk liet ruim de helft van de strijdmacht het leven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou