The Sims 4 krijgt een first-person-camera | Gamer.nl

The Sims 4 krijgt een first-person-camera | Gamer.nl

The Sims 4 krijgt binnenkort een optie voor een first-person-camera. De nieuwe functie werd aangekondigd tijdens een livestream genaamd Maxis Monthly. De first-person-camera wordt in de eerstvolgende update uitgebracht voor alle Sims 4-spelers, onafhankelijk van het uitbreidingspakket.

De functie werd in eerste instantie ontworpen als grap door één van de producers. Echter is dit nu een legitieme functie geworden in de game. De first-person-camera kan aangezet worden door het indrukken van Tab- en Shift-knoppen.

De functie werd in dezelfde livestream voor het eerst getoond. Daarin was te zien dat spelers met de camera allerlei activiteiten kunnen uitvoeren dat dan vanaf het bovenaanzicht te zien is. Dit geldt voor activiteiten zoals eten, schoonmaken, huisdieren aaien en meer.

Ook gaven de global community manager SimGuru Kate en Maxis build engineer Steve Lansing aan dat zogenoemde builders de functie kunnen gebruiken om rondleidingen door het huis te geven evenals het toepa en van storytelling met behulp van de Sims. Daarnaast is het mogelijk om vanuit een nieuw perspectief in-game uitdagingen uit te voeren en vergroot het de immersie van de game.

Sommige spelers zeggen zich zorgen te maken over eventuele mi elijkheid bij het gebruiken van de camera. Echter is deze functie optioneel en kan het zowel aan- en uitgezet worden zonder dat het de gameplay beïnvloedt.

De Sims 4

De first-person-camera wordt in een aankomende update uitgebracht gecombineerd met de nieuwe Style Influencer-carrière en toegevoegde aanpa ingsmogelijkheden voor terreinen. De update verschijnt op 13 november om 19:00 Nederlandse tijd.

Bron: Polygon

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou