The Last Guardian kent nog technische problemen | Gamer.nl

The Last Guardian kent nog technische problemen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het team is hard aan het werk in Tokio en er zijn wat technische problemen waar het team zich nu op richt. Daarom hebben we geen update", aldus Yoshida.

The Last Guardian, een titel van het team achter Ico en Shadow of the Colo us, werd tijdens de E3 in 2009 onthuld. Sindsdien verloopt de ontwikkeling van de game moeizaam. Zo heeft het brein achter de game, Fumito Ueda, zijn baan bij Sony opgezegd. Hij wordt nog wel door Sony ingehuurd om The Last Guardian af te maken.

Yoshida gaf bovendien in februari toe dat de ontwikkeling van The Last Guardian wel vordert, maar dat de vooruitgang traag gaat. De game biedt het ontwikkelteam veel technische uitdagingen volgens hem, daarom krijgt het nu ondersteuning van Sony-studio's in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou