The Ascent genereerde 5 miljoen dollar in openingsweekend

The Ascent genereerde 5 miljoen dollar in openingsweekend

The Ascent wist 5 miljoen dollar te genereren in het openingsweekend - wat ontwikkelaar Neon Giant en uitgever Curve Digital betreft een succes.

Volgens Curve Digital heeft dat geresulteerd in het grootste openingsweekend ooit voor een game van de uitgever. The Ascent stond ook op de nummer één positie in de Steam Global Charts, had meer dan 1700 streams op Twitch en YouTube en genereerde daarmee meer dan tien miljoen kijkers.

The Ascent verscheen op 29 juli voor pc, Xbox One en Xbox Series X en S en staat ook op Game Pass. Het is een twin-stick shooter-rpg, waarin spelers moeten zien te overleven op de vliegende metropool Veles. Daar maken bedrijven zoals The Ascent Group de dienst uit, totdat een ramp plaatsvindt en spelers moeten vechten tegen vijandelijke bedrijven.

De game is met maximaal vier spelers in co-op speelbaar en berust op dekking zoeken en positionering. Ook is het mogelijk om implantaten aan te schaffen voor nieuwe vaardigheden. De ontwikkelaar benadrukte eerder dat het verhaal verder de boventoon voert, waarbij spelers dialoogkeuzes maken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game is zo freaking good, de detail spettert echt van het spel af. Topppertje.

0

Aanbevolen voor jou