Telltale Games gebruikt Unreal Engine voor aankomende games

Telltale Games gebruikt Unreal Engine voor aankomende games

Telltale Games gebruikt voor al zijn toekomstige games de Unreal Engine.

Dat heeft het bedrijf op social media gedeeld. De ontwikkelaar deelde een terugblik op 2021 en diens plannen voor 2022 in een post op Twitter, waarin te lezen valt dat het bedrijf alleen nog maar Unreal Engine gebruikt. De eerder verschenen Telltale-games draaiden op een zelfgemaakte engine, Telltale Tool.

De ontwikkelaar is bezig met het vervolg op The Wolf Among Us, alsmede het tijdens The Game Awards aangekondigde The Expanse: A Telltale Series, dat het samen met Deck Nine Games ontwikkelt.

Telltale Studios ging in 2018 failliet. Veel assets werden gekocht door LCG Entertainment, dat ook de naam Telltale Games op zich nam in 2019 en veel voormalige werknemers in dienst nam. In een vervolgtweet probeert Telltale fans te verzekeren dat ze het slimmer aan willen pakken in vergelijking met het oude Telltale.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt goed. Oude engine van TWAU liep vooral op de oude consoles nooit echt lekker. Laatst nog eens opnieuw opgestart op de series X en dat ging fantastisch, maar ook nog wel kleine haperingen. Overigens blijf ik het jammer vinden dat ze meerdere van hun oude spellen uit de online stores hebben gehaald. Minecraft story mode, Guardians of the Galaxy, Game of Thrones en Tales of the borderlands vond ik niet slecht. Ik had ze graag nog eens op PC willen spelen maar kan ze daar niet meer vinden.

0
test

@melody Balen. Gelukkig zijn er nog de FitGirl repacks.

0

Ik vond die TellTale games erg vermakelijk, vooral Wolf Among Us. Ik hoop wel dat het met de Unreal Engine niet te klinisch wordt qua uiterlijk.

0

Aanbevolen voor jou