Tekken voor de GBA wordt 3D - UPDATED | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Volgens Famitsu, Japans bekendste spellen blad, zijn er nieuwe details over de GameBoy Advance versie van Tekken vrijgegeven. Er waren al geruime tijd speculaties over de opzet van het spel; zou het een 2D spel zoals de bekende street fighter serie worden, of zou het een 3D spel, zoals we dat natuurlijk van Tekken op de consoles kennen? Volgens Famitsu zal de GameBoy Advance Tekken in 3D uitgevoerd worden.

Of de GBA die 3D graphics aankan is natuurlijk nog maar de vraag. Wij denken daarom dat Famitsu in dit geval Mode 7 graphics bedoeld. Dit betekent dus dat de game er 3D uitziet maar dat in werkelijkheid niet echt is.

Hoewel de bevestiging van de 3D graphics natuurlijk al geweldig is, is dit nog niet alle informatie: Onder de speelbare karakters bevinden zich Paul Phoenix, Ling Xiaoyu en Jin Kazama. Er zijn 3 spel modi: time attack, practice en een 3 tegen 3 tag team mode. De L en R toetsen zouden iets te maken hebben met het wi elen tu en karakters in de tag team battles, verder worden de A en B knoppen gebruikt om mee te vechten.

Update: Donderdag 9 augustus 2001, 22.26 uurGBAnet heeft screens gevonden van de GBA Tekken. De screens zien er echt schitterend uit, en maken Tekken echt een must-have voor alle GBA bezitters.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou