Techland werkt aan twee nieuwe AAA-games | Gamer.nl

Techland werkt aan twee nieuwe AAA-games | Gamer.nl

Ontwikkelaar Techland werkt momenteel aan twee nieuwe AAA-games. Dat heeft de directeur van het bedrijf tijdens een conferentie in Polen bekendgemaakt.

Het budget van de twee games samen wordt door Techland geschat op rond de 70 miljoen dollar.  Directeur en oprichter Pawel Marchewka verklapte op de conferentie alvast dat één van de titels een fantasygame met een open wereld en RPG-elementen betreft. Daarnaast is de game niet gebaseerd op een bestaande franchise en bevat de game zowel een singleplayer- als een co-op-multiplayermodus.Deze game is momenteel in ontwikkeling bij een Techland-studio in Warschau, Polen.

De tweede AAA-game in ontwikkeling is nog een mysterie. De game wordt ontwikkeld door Techland's studio in Wrocław, eveneens in Polen. Beide nieuwe games moeten binnen twee tot drie jaar verschijnen.

Techland bracht begin vorig jaar nog Dying Light uit, een zombiegame waarin het bewegen met parkour centraal stond. Onlangs verscheen een uitbreiding voor Dying Light genaamd The Following.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou