Mario Tennis Aces wordt tijdelijk gratis voor Switch Online-leden

Mario Tennis Aces wordt tijdelijk gratis voor Switch Online-leden

Mario Tennis Aces is van 7 tot 13 augustus gratis te spelen voor Nintendo Switch Online-leden.

Nintendo werkt aan een nieuw systeem om spellen eerst te kunnen uitproberen voordat ze gekocht hoeven te worden. Het systeem gaat onder de naam: Game Trials, of: Games op Proef in het Nederlands. Mario Tennis Aces is het eerste spel dat zes dagen lang gratis te spelen is.

Nintendo kondigde ook aan dat hetzelfde spel tussen 7 en 20 augustus sterk wordt afgeprijsd. Mario Tennis Aces kan gedurende deze periode met 33 procent korting worden verkregen in de Nintendo eShop. Wanneer het volledige spel wordt gekocht, is het mogelijk om je voortgang van de proefperiode over te dragen naar het volledige spel.

In Japan werd eerder Captain Toad: Treasure Tracker aangeboden via het Game Trial-systeem. Het lijkt er voor alsnog op dat Mario Tennis Aces exclusief voor Europese Nintendo Switch Online-leden gratis wordt. Het Game Trial-systeem is in elk geval een fijne toevoeging voor alle Nintendo Switch Online-leden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit wat? Of is het een spel dat snel saai wordt

0

@Millman7 Ik speel hem niet zo vaak als ik gehoopt had. Het is een erg leuk spel voor multi player maar single player is het minder. Helaas spelen mijn vrienden liever Smash of Mario Kart/Party dan Tennis. Dus als je van plan bent het vaak multi player te spelen en je vrienden houden ook van Mario Tennis dan is het een aanrader, anders zou ik er nog eens over nadenken.

0
test

Zolang je mensen hebt om het mee te spelen is het een goede game. Die speciale slagen kun je ook uitzetten en dan heb je best een degelijke tennisgame.

0

Aanbevolen voor jou