Super Street Fighter IV bevat klassieke bonusrondes | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze bonusrondes zaten eerder ook in Street Fighter II, maar ontbraken in Street Fighter IV.  In de eerste ronde moeten zoveel mogelijk vaten kapotgemaakt worden binnen een tijdslimiet en in de tweede wordt een auto gesloopt. De levels maken in zowel de Challenge- als Arcade-modus hun opwachting.

Nieuwe modi

Naast de terugkeer van de bonuslevels onthult Famitsu ook enkele nieuwe opties die Super Street Fighter IV biedt ten opzichte van Street Fighter IV. Zo wordt een replaykanaal toegevoegd met daarin gevechtherhalingen die  met meerdere spelers van voice-over voorzien en opgeslagen kunnen worden.

In de Endle Battle-modus kunnen tot acht man een toernooi houden. Daarnaast is het in de Team Battle-modus mogelijk om teams van twee tot vier man te vormen en met twee teams tegen elkaar op te nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou