Super Smash Bros. Wii U te besturen met 3DS | Gamer.nl

Super Smash Bros. Wii U te besturen met 3DS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Gamespot deed de ontdekking tijdens het testen van de Engelse 3DS-versie van Super Smash Bros. In een menu staat dat spelers de 3DS als controller voor de Wii U-versie van het spel kunnen gebruiken. Ook kunnen spelers zelfgemaakte personages van de 3DS- naar de Wii U-versie overzetten. Dit geldt alleen voor spelers die zowel de 3DS-versie als de Wii U-versie bezitten.

Super Smash Bros. 3DS komt 3 oktober uit. Alle 3DS-gebruikers kunnen vanaf 19 september een gratis demo downloaden in de eShop. De Wii U-versie komt "in de winter van 2014", een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar volgens promotiemateriaal van een retailer verschijnt het spel op 21 november.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou