Super Smash Bros. Wii U krijgt multiplayermodus voor acht spelers | Gamer.nl

Super Smash Bros. Wii U krijgt multiplayermodus voor acht spelers | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Nintendo kondigde vijftig nieuwe details aan over Super Smash Bros. Wii U. De consoleversie krijgt een multiplayermodus voor acht spelers, via lokale multiplayer. De modus is enkel speelbaar in grotere levels, die speciaal hiervoor ontworpen zijn. Spelers kunnen tevens hun eigen levels creëren met de Stage Builder. De Wii U-versie heeft daarnaast meer levels dan de 3DS-versie, inclusief een Miiverse-level.

De speciale vechter Mewtwo is beschikbaar voor spelers die zowel de 3DS- als de Wii U-versie van Super Smash Bros. hebben. Deze games dienen ook geregistreerd te zijn bij Club Nintendo tijdens de promotieperiode. Wie deze stappen heeft doorlopen kan Mewtwo vervolgens gratis downloaden. Mewtwo is naar verwachting in de lente van 2015 beschikbaar als speelbaar personage.

De Nintendo Direct is terug te kijken op de officiële website van het bedrijf. Om 34:20 begint de aankondiging van Mewtwo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou