Super Smash Bros. Ultimate-toernooi voor Nederlanders aangekondigd

Super Smash Bros. Ultimate-toernooi voor Nederlanders aangekondigd

Via een persbericht laat Nintendo Benelux weten dat ze wederom op zoek zijn naar de beste Super Smash Bros. Ultimate-spelers met de Ultimate European Team Cup – Dutch Championship. De eerstvolgende kwalificatieronde gaat op 7 december van start.

Teams van drie nemen het tegen elkaar op in verschillende rondes, en iedere ronde bestaat uit drie modi: Singles, Doubles en Squad Strike. Samenwerking is dus van groot belang. Het team wat het beste kan samenwerken en de ronde wint gaat door. Tevens kunnen spelers geen gebruikmaken van voorwerpen in-game.

In totaal zijn er acht kwalificatiesrondes waarin teams strijden voor de titel van beste Super Smash Bros. Ultimate-team. De eerstevolgende kwalificatieronde wordt gehouden tijdens de Lightning: Volume, een community-toernooi in Eindhoven. Uit iedere kwalificatieronde komt een winnend team en deze acht teams gaan het tegen elkaar opnemen in het eindtoernooi. Een specifieke datum hiervoor is nog niet bekend, maar ergens begin 2020. Het winnende team mag vervolgens Nederland vertegenwoordigen tijdens de Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou