Steam voorgeïnstalleerd bij Dell's Alienware PC's | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

wordt voorgeïnstalleerd geleverd bij nieuwe PC's van Dell's Alienware-serie. Dat heeft Steam-ontwikkelaar Valve bekendgemaakt.De Alienware desktop-PC's Area-51 en Aurora en de M17x- en M15x-laptops krijgen voortaan Steam voorgeïnstalleerd bij levering. Hierbij wordt Valve's puzzelspel Portal gratis geleverd.

"Entertainment, vooral gamen, is één van de primaire bezigheden op computersthuis en onderweg", aldus Jason Holtman, director of busine development van Valve. "Alienware is een gevestigde naam onderPC-gamers die het meeste uit hun hardware willen halen. De combinatievan Alienware en Steam staat gelijk aan een superieuregame-ervaring."

Steam

Steam is een digitaal distributieplatform van Half Life-ontwikkelaar Valve. Inmiddels bestaan er zo'n twintig miljoen accounts bij de service, waar momenteel 950 games ter download beschikbaar zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou