Starten games vanuit PlayStation Home deze herfst mogelijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Momenteel zijn er slechts enkele titels die deze optie ondersteunen. De games die dit al doen (Far Cry 2, Resistance 2, Street Fighter IV, Motorstorm) zullen extra opstartopties krijgen, zoals een drop-in, drop-out- multiplayer.

Verdere toevoegingen in de update zijn onder andere de mogelijkheid om objecten in winkels te bekijken, een camera voor screenshots en nieuwe emoticons.

Thuis in je huis

Home is een online commmunity waarin een avatar wordt aangemaakt, waarmee vervolgens in de Home-wereld kan worden geleefd. Spelers ontmoeten mensen op publieke plaatsen als winkelcentra en clubs, of kunnen een bezoekje brengen aan de bioscoop. Verder is er de mogelijkheid om je avatar of je huis aan te kleden met verschillende items.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou