'Starfield komt eind dit jaar exclusief op Xbox uit'

'Starfield komt eind dit jaar exclusief op Xbox uit'

Volgens een insider kunnen spelers de langverwachte ruimtegame Starfield nog eind dit jaar verwachten - maar wel exclusief op Xbox-consoles.

Dat laat Rand al Thor weten tijdens een

Watch on YouTube

. Het spel zou mogelijk rond de feestdagen al uitkomen en exclusief voor Xbox-consoles (en pc) zijn. 

Dat laatste is niet zo'n grote verrassing: de game, die tijdens E3 2018 werd onthuld, wordt immers ontwikkeld door Bethesda, dat inmiddels onderdeel is van Microsoft. Een release eind dit jaar zou voor veel gamers wel verrassend zijn, omdat er nog nauwelijks iets is getoond van de game.

Rand al Thor meldt deze info te hebben verkregen van "erg betrouwbare personen". Hij benadrukt dat hij erg zeker is van zowel de exclusiviteit als de release eind dit jaar. "Op dit moment worden de bugs uit de game gehaald."

Het is niet voor het eerst dat een insider claimt dat Starfield eind dit jaar uitkomt. Vorige maand claimde journalist Jeff Grubb hetzelfde, en ResetEra-forumposter NateDrake hintte er ook naar.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Logisch toch wel die exclusiviteit maar nu ze er al gelijk mee beginnen is bethesda voor mij helemaal door het ijs gezakt. Jammer wel

0
test

@Ar_barca_ajax Aha.. dus jij vindt ook dat Frenkie de Jong de eerste paar wedstrijden voor beide teams moet scoren als hij met Barca tegen Ajax staat? .. Ofwel; score wat eigen doelpunten anders vindt de Ajax aanhang dat je door het ijs bent gezakt.. yeah...right..

0
test

@kleinekoosjer Lol

0
test

@kleinekoosjer LOL

0
test

@kleinekoosjer krijg je wel een leuk zicht haha, maar nee logisch alleen dacht ik dat ze ook nog wat games overal uitgebrachten en dat dat niet gebeurd vind ik jammer vandaar dat ik dan een beetje klaar ben met bethesda aangezien ze nou de laatste 2 games toch verpruts hebben in mijn ogen. (En ik heb niet echt zin om te verhuizen naar meerdere platformen)

0

De exclusiviteit boeit me niks, maar als dit eind van het jaar uitkomt ben ik zeer blij!

0

Aanbevolen voor jou