Season Pass voor Star Wars Battlefront is nu gratis verkrijgbaar | Gamer.nl

Season Pass voor Star Wars Battlefront is nu gratis verkrijgbaar | Gamer.nl

De Season Pass van Star Wars Battlefront uit 2015 is op dit moment gratis verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De stunt is nog niet officieel aangekondigd door EA, maar de dlc is al wel gratis te downloaden op alle drie de platforms. Voor de pc-versie van de game is de Season Pa verkrijgbaar via Origin. Voor Xbox One-gebruikers is de Season Pa verkrijgbaar via de Microsoft Store, maar blijkt een Xbox Live Gold-abonnement nodig te zijn om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Voor PlayStation 4-spelers is de Season Pa beschikbaar in de PlayStation Store en is geen PlayStation Plus vereist. Hoewel dit hoogstwaarschijnlijk een tijdelijke aanbieding is, is nog niet bekend tot wanneer de Season Pa gratis te downloaden is. Met de Season Pa krijgen spelers toegang tot alle uitgekomen dlc van Star Wars Battlefront.

Star Wars Battlefront 2 komt op 17 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor deze game zal geen Season Pa verschijnen. In plaats daarvan zal het spel een microtransactiesysteem bevatten. Gisteren zijn mogelijk details over de Star War Battlefront 2-bèta gelekt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou