Star Trek Online verschijnt 5 februari in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bevestiging volgde nadat de Amerikaanse winkelketen Gamestop en de digitale winkel Amazon begin deze week Star Trek Online een releasedatum gaven van 2 februari. Tijdens de Gamescom in Keulen afgelopen augustus, meldde ontwikkelaar Cryptic Studios al een releasedatum in 2010 voor ogen te hebben. Over een eventuele uitgave van een Xbox 360- of PlayStation 3-versie is geen uitspraak gedaan.

Kapitein

Star Trek Online is een MMO die zich afspeelt in het Star Trek-universum. Elke speler kan de rol van kapitein vervullen op zijn eigen ruimteschip, waarbij het mogelijk is om een uniek ras te creëren. De speler kan naast grootschalige gevechten op planeten ook deelnemen aan ruimtegevechten tu en meerdere schepen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou