Square Enix kondigt Gun Loco aan voor Xbox 360 | Gamer.nl

Square Enix kondigt Gun Loco aan voor Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Gun Loco worden de meest getikte criminelen van het universum op een afgelegen gevangenisplaneet gezet om het daar met elkaar uit te vechten. Gevechten draaien om pure overlevingsdrang. Er zijn zeven verschillende klimaatzones en verschillende maps. Niet alleen moet er geschoten worden op de tegenstanders, er moet ook vooral gesprint, gesprongen en gebukt worden om al het vijandige vuur te ontwijken.

Alle personages hebben een eigen move waarmee ze tegenstanders in één klap kunnen uitschakelen. De game bevat een online multiplayer voor maximaal twaalf spelers met diverse modi. Grafisch doet de game denken aan een stijlvolle tekenfilm. De unieke visuele stijl is ontworpen door de bekende speelgoedontwerpen Kenny Wong, de mede-oprichter van de Brothersworker actiefiguurtjes. Alle personages zijn eerst met de hand gemaakt, waarna ze compleet zijn ingescand in de game.  De game moet in 2011 beschikbaar zijn voor de Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou