Splinter Cell: Conviction krijgt binnenkort DLC voor Deniable Ops | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bericht op Twitter doet vermoeden dat de downloadbare content voor coöperatieve modus Deniable Ops zal zijn: "Coöp is een groot succes! Dat is maar goed ook, want de fantastische DLC is bijna klaar - details komen later. [...]"

Het gaat hier vermoedelijk niet om de gratis wekelijkse downloadbare content, omdat Li Kuo elders op Twitter specifiek melding maakt van de gratis content. Ubisoft heeft daarnaast eerder al gemeld dat Splinter Cell: Conviction ooit nieuwe maps krijgt voor Deniable Ops.

In Splinter Cell: Conviction is stealth nog altijd zeer belangrijk, maar de gameplay is meer dan alleen sluipen door de duisternis. Sam moet vertrouwen op zijn omgeving en snel denkwerk. De game verscheen een paar weken geleden voor Xbox 360 en is sinds kort ook op PC verkrijgbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou