Spider-Man Remastered komt mogelijk losstaand verkrijgbaar

Spider-Man Remastered komt mogelijk losstaand verkrijgbaar

Er komt mogelijk een los verkrijgbare versie van Spider-Man Remastered naar de PlayStation Store.

Op de PlayStation-website is er namelijk een aparte pagina online gezet voor de game. Tot dusver is de PS5-remaster van de PlayStation 4-game alleen verkrijgbaar door de Ultimate Edition van Spider-Man: Miles Morales te kopen, maar dat kan in de toekomst dus mogelijk veranderen.

Sony of ontwikkelaar Insomniac Games hebben nog niets aangekondigd, dus het is nog niet zeker dat het spel los verkrijgbaar komt. Het kan bijvoorbeeld ook om een fout gaan.

Insomniac heeft sinds de release van Miles Morales een aantal gratis updates uitgegeven waarmee de game is verbeterd. Zo heeft de game nu een nieuwe grafische modus waarbij het spel in 60 fps draait terwijl er ray-tracing wordt afgebeeld. Ook konden spelers na een update hun savedata van Spider-Man overzetten naar de remaster.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou fijn heb. Heb zelf de Ultimate versie gekocht incl. dus de downloadcode van Spider-Man remastered. Op de hoofdpagina van de PS5 is mijn geinstalleerde game gekoppeld aan de PS4 versie van de PS store. Het lijkt dus alsof je de game nog moet aanschaffen.

0
test

@AreVeeDee je moet hem gewoon downloaden. De optie van PS4 is de oude versie die je in BC kan spelen. Het is een beetje vaag, maar download ‘m en je haalt de Remasterd versie binnen. Overigens is die niet heel stabiel, hij crasht regelmatig.

0
test

@Godjira op de PS5? Van mijn 20 uur heb ik 0 crashes gehad.. Maybe heb je veel pech gehad! :P

0

@Godjira Dat snap ik. Maar er is geen “entiteit” voor de remastered versie in de store. Ik heb dus de remastered versie op mijn PS5 gedownload via de code en dat werkt prima. Allleen scroll maar eens door je geinstalleerde games en dan toont je PS5 de gekoppelde game in de store met de status “in bezit”. Bij Spiderman Remastered, die niet in de store staat, is er een koppeling met de PS4 versie met prijs en “koop nu”. Staat gewoon slordig.

0

@Godjira Zelf inderdaad ook enkele zware crashes gehad. Heeft me wat zweetdruppeltjes gekost. Miles Morales had dit dan weer veel minder, maar zeker ook een paar crashes.

0

Aanbevolen voor jou