Spelers kunnen straks mogelijk demo's en tutorials maken op PS5

Spelers kunnen straks mogelijk demo's en tutorials maken op PS5

Een patent van Sony wijst er op dat spelers straks mogelijk hun eigen demo's en tutorials kunnen maken op PlayStation 5.

Hoewel het patent niet specifiek verwijst naar de PlayStation 5 en niet alle aangemaakte patenten daadwerkelijk gebruikt worden in apparatuur voor consumenten, is het wel interessant.

Het patent geeft spelers de mogelijkheid om specifieke segmenten uit games met andere spelers te delen via PlayStation Network. Dit zou in theorie gebruikt kunnen worden voor spelers om eigen demo's en tutorials te creëren, om bijvoorbeeld andere spelers te helpen bij lastige gedeeltes van spellen.

Sony heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan rondom de technologie. Het is dus ook niet bekend of het patent uitgewerkt wordt in de PlayStation 5. De console moet eind dit jaar verschijnen. Een precieze releasedatum of prijs is nog niet bekend.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speculaties speculaties speculaties...iemand meer zin in speculaas? Dat ze nou maar eens een keer vaart maken met alle info. We zijn alweer zo bij eind dit jaar...

0
test

Is dit niet al een beetje mogelijk door een video te maken hoe je iets doet en dan meteen upload naar YouTube. Maar dan komt het nu denk ik op de tijdlijn van je ps te staan.

0

Aanbevolen voor jou