Spelers kunnen in Assassin's Creed Valhalla tussen man en vrouw schakelen

Spelers kunnen in Assassin's Creed Valhalla tussen man en vrouw schakelen

In Assassin's Creed Valhalla is het voor spelers op elk moment mogelijk om tussen mannelijk en vrouwelijk hoofdpersonage te schakelen.

Dat blijkt uit de gespeelde previewsessie, zo werd ook in de preview op Gamer.nl opgemerkt. "Je kunt wederom kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler, al werkt dat systeem ditmaal anders dan in Odyssey. In die game kon je kiezen uit hoofdrolspelers Alexios en Kassandra, die ook naast elkaar in het verhaal bestonden. In Valhalla speel je altijd als Eivor, die afhankelijk van je keuze een man of een vrouw is."

De preview vervolgt: "Je speelt daarom altijd exact hetzelfde verhaal, ongeacht je geslachtskeuze. Het aangepaste systeem brengt een bijkomend voordeel met zich mee: de game laat je nu middenin een speelsessie alsnog je geslacht veranderen. Dat wordt in-game weggezet als een simpele keuze in de vr-machine Animus, waarin ook Valhalla zich afspeelt."

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 17 november voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De game verschijnt ook op PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer de consoles eind dit jaar verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

...and he/she shall be named "Eivor, The Woke Genderqueer Non Binary Fluid Pangender"

0
test

Heb het idee dat Ubisoft gewoon voor alleen man wilde gaan maar geen andere keuze had. Nog nooit hebben de 2 characters zoveel op elkaar geleken. Alsof alleen het haar verandert en de baard verdwijnt

0

Aanbevolen voor jou