Spec Ops: The Line krijgt een open bèta | Gamer.nl

Spec Ops: The Line krijgt een open bèta | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spec Ops: The Line moet in 2011 uitkomen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De bèta zal logischerwijs voor de release plaatsvinden, maar over een precieze datum wist Greg Kasavin nog niets te melden. Hierover zal later nog een officiële aankondiging komen.

Spec Ops

In Spec Ops: The Line staat de speler in de schoenen van kapitein Walker. Samen met twee andere miltairen gaat de speler op zoek naar Colonel Conrad die ooit in Dubai gestationeerd was. Het Dubai uit het spel ziet er duidelijk anders uit dan het Dubai dat wij nu kennen, de stad is bedolven onder het zand. Het spel geeft de speler in bepaalde sequenties van het verhaal keuzes. In een demonstratie die aan de pers werd gegeven tijdens de E3 moest de speler bijvoorbeeld kiezen tu en het leven van een onschuldige burger en het leven van een medesoldaat. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou