Space Marine-DLC Exterminatus verschijnt vandaag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreiding voegt een coöperatieve online modus toe, waarin vier spelers het opnemen tegen hordes Orcs met de bedoeling om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Spelers kunnen kiezen uit de Tactical Marine, Devastator of A ault Marine. Alle voortgang die spelers inmiddels al hebben gemaakt in de competitieve multiplayermodus, kunnen zij overhevelen naar de Exterminatus-modus.

De twee levels binnen de Exterminatus-DLC, A ault Hab Center Andreas en Escape From Kalkys Facility, kennen diverse arena's, aparte leaderboards en in-game uitdagingen die willekeurig verschijnen tijdens het spelen. Wanneer spelers een van deze uitdagingen voltooien, ontvangen zij onder meer extra ervaringspunten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou