Sony: '60 procent van potentiële Move-kopers hebben al een Wii' | Gamer.nl

Sony: '60 procent van potentiële Move-kopers hebben al een Wii' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast dit feit bracht Sony ook een aantal andere cijfers naar buiten. Zo zou de aankoopintentie voor PlayStation Move sinds mei meer dan verdubbeld zijn. Van de mensen die nog van plan zijn om een PlayStation Move-controller aan te schaffen is 30 procent vrouw, 25 procent ouder dan 35, en heeft 50 procent al kinderen. De gemiddelde leeftijd van consumenten met deze intentie is 28.

Eerder maakte Sony al verkoopcijfers voor zijn bewegingsgevoelige besturing bekend. Het apparaat zou zowel in Europa als de Verenigde Staten al meer dan een miljoen keer verscheept zijn. Het is echter onduidelijk hoeveel exemplaren er daadwerkelijk verkocht zijn. Ook was de vraag wat er met exemplaren bedoeld werd. Sony laat weten dat het om verkochte Move-controllers gaat, of dit nu binnen een bundel of los is. Het gaat dus niet om extra controller.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou