Sonic Mania-animator zit achter redesign van Sonic in film

Sonic Mania-animator zit achter redesign van Sonic in film

Tyson Hesse, de man achter de animaties in Sonic Mania, zit achter het redesign van Sonic in de aankomende film.

Gisteren werd een nieuwe trailer van Sonic the Hedgehog uitgegeven. Eerder kwam de eerste trailer al uit, maar fans vielen over het uiterlijk van Sega's mascotte, die te veel zou verschillen van zijn virtuele versie. Daarom besloten de makers de film uit te stellen naar 2020 en aan een redesign te werken.

De gisteren verschenen trailer toonde die redesign voor het eerst. Nu blijkt dus dat Tyson Hesse achter het redesign zit. Hij laat dit weten op Twitter. Naast de animaties in Sonic Mania, heeft hij tevens gewerkt aan de Sonic-comics.

De reacties op de redesign van Sonic zijn een stuk positiever in vergelijking met de eerste versie. Yuji Naka, de bedenker van Sonic, twijfelt nog. Op Twitter meldt hij: "Dit is de nieuwe trailer met Sonic's nieuwe design. Het design lijkt veel meer op Sonic nu dat hij handschoenen draagt. Maar zijn ogen zitten nog steeds niet aan elkaar vast. Ik kan het niet helpen, ik blijf dat ene punt raar vinden. Maar ik kijk uit naar de release van de film."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Best wel bijzonder dat ze het uiterlijk van Sonic compleet hebben aangepast! Ik moet zeggen dat ik na het zien van deze nieuwe trailer ik waarschijnlijk wel naar de bioscoop zou gaan met de kids, dat had ik eerder totaal niet. Detective Pikachu vonden ze ook best leuk.

0
test

Dit is een heel stuk beter, hier kan ik zeker mee leven, misschien ga ik deze wel in de bioscoop kijken.

0

Aanbevolen voor jou