Slender: The Arrival genoemd voor PS4, XOne en Wii U | Gamer.nl

Slender: The Arrival genoemd voor PS4, XOne en Wii U | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game heeft een PEGI-beoordeling van 12+ gekregen. Slender: The Arrival kwam begin 2013 al uit op pc en Mac en in september van dit jaar ook voor Xbox 360 en PlayStation 3. 

Slender: The Arrival is een uitgebreide versie van Slender: The Eight Pages uit 2012. Net als in dat spel hebben spelers in The Arrival slechts beschikking over een zaklamp en moeten ze acht pagina's verzamelen in verschillende levels. Ondertu enis het zaak om de Slenderman te mijden, evenals een nieuwe antagonist, een meisje dat spelers achterna zit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou