Sky: Children of the Light verschijnt ook voor consoles

Sky: Children of the Light verschijnt ook voor consoles

Sky: Children of the Light verschijnt in de toekomst voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dit heeft Jenova Chen, mede-oprichter van ontwikkelaar thatgamecompany, bekendgemaakt.

Vooralsnog is de game alleen speelbaar op iOS en pc, hier komt echter verandering in. In een gesprek met MCV heeft thatgamecompany-oprichter Jenova Chen aangegeven dat Sky: Children of the Light ook wordt uitgebracht voor Switch en PlayStation 4.

"Ons spel draait momenteel op iPhone en pc, maar in de toekomst ook op relevante consoles. De game is als het goed is binnen een maand al speelbaar op Android. Voor PlayStation 4 en Switch wordt het ook mogelijk om crossplay te spelen", vertelt Chen.

Sky: Children of the light werd uitgeroepen tot beste iPhone-game van 2019. De game bevat min of meer dezelfde sfeer als Journey, de vorige game van thatgamecompany. In Sky vliegen spelers met een mysterieus, bemanteld figuur door de wolken om lichtjes te verzamelen van over de hele wereld. De game kan ook online worden gespeeld met zeven andere spelers.

Sky: Children of the Light viel bij ons zeker in de smaak, wij beoordeelden de game met een 8,5. In de review lees je waarom.

Sky: Children of the Light is voor iOS verkrijgbaar via de App Store. De game is vanaf volgende maan ook speelbaar op Android en verschijnt op een later tijdstip ook voor Switch en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is goed nieuws! Ik vond het al jammer dat Sky er alleen voor iOS was. Waarom het besluit om een iOS exclusive game te maken als je succes te danken is aan PS3 (en PS4) games Flow, Flower, en Journey.

0
test

Was altijd al benieuwd naar deze titel, Flower en Journey gingen er destijds ook goed in. Voor m'n telefoon hoef ik 'm iig niet, maar dit wordt goed voer voor m'n Switch! :)

0

Aanbevolen voor jou