Ship Simulator Extremes komt eerste kwartaal 2010 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Nederlandse ontwikkelaar VSTEP heeft aangekondigd dat Ship Simulator Extremes in het eerste kwartaal van 2010 uitgebracht wordt. Het spel wordt uitgegeven door Paradox Interactive.

In Ship Simulator Extremes navigeert de speler een grote variatie aan schepen door verschillende mi ies. Het spel zet liefhebbers achter het roer van onder andere hovercrafts, mammoettankers en schepen van de kustwacht in uiteenlopende wateren, variërend van de koude Arctische zee tot het tropische Bora Bora.

De game wordt volgende week officieel aan de pers onthuld tijdens de GamesCom in Keulen.

Lighthouse Interactive

Ship Simulator Extremes zou eerst door het Nederlandse Lighthouse Interactive uitgebracht worden, maar deze uitgever ging in maart van dit jaar kopje onder. Paradox Interactive gaat de game nu uitgeven. Deze uitgever nam eerder ook al de uitgeefrechten van East India Company over van het failliete Lighthouse Interactive.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou