Senior editor Mass Effect: Andromeda verlaat game-industrie | Gamer.nl

Senior editor Mass Effect: Andromeda verlaat game-industrie | Gamer.nl

BioWare’s senior editor Cameron Harris gaat haar functie in april verlaten. Volgens haar Twitter-berichten verlaat ze ook de game-industrie. Op dit moment werkt ze nog aan het aankomende Mass Effect: Andromeda.

Via Twitter kondigde Harris haar vertrek aan: “Ik heb besloten de game-industrie te verlaten om terug te gaan naar Seattle voor nieuwe kansen daar. Ik verlaat BioWare halverwege april. Ik heb een fantastische tijd bij BioWare gehad en heb kunnen werken met veel getalenteerde en gepa ioneerde mensen. Ik ben dankbaar voor alles dat zij mij over de afgelopen jaren hebben geleerd.” Ook de fans van BioWare-games worden bedankt door de senior editor.

Sinds 2007 werkte Harris in de game-industrie bij bedrijven als Microsoft en Nintendo. Ze heeft onder andere bijgedragen aan Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2, Dragon Age: Inquisition, Gears of War 3 en op dit moment nog aan Ma Effect: Andromeda.

Eerder dit jaar heeft schrijver David Gaider van de Ma Effect- en Dragon Age-games BioWare al verlaten, om te werken aan nieuwe Baldur’s Gate-games. Ma Effect: Andromeda staat gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2017 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou