'Season zit tussen Zelda: Breath of the Wild en Journey in'

'Season zit tussen Zelda: Breath of the Wild en Journey in'

Het eind vorig jaar aangekondigde Season houdt volgens de maker het midden tussen Zelda: Breath of the Wild en Journey.

Ontwikkelaar Kevin Sullivan meldt dat in een recentelijk gepubliceerd interview op IGN. "Wanneer ik de YouTube-reacties lees, denken mensen dat de game zoals Breath of the Wild is, of als Journey. Het zit er tussenin." Daarbij meldt Sullivan dat het spel "niet zo lineair of strikt" als Journey is. "Het is geen AAA openwereldgame, en het is ook geen kunstzinnige game waarin je op één spoor wordt gehouden. Het zit er tussenin."

De ontwikkelaar geeft ook iets meer weg van wat spelers kunnen verwachten. "Er zitten verschillende niveaus aan mysterie en verhaal in die je onthult en probeert te begrijpen. Je motivatie om dingen op te nemen en met mensen te praten is om die geschiedenis te onthullen. Er gebeuren dingen in het heden die belangrijk zijn, en er zijn dingen in het verleden gebeurd die belangrijk zijn, en jij onthult dat."

Sullivan laat weten dat de reacties van gamers op de Season-aankondiging erg positief zijn. "Het is erg gul en vriendelijk en het raakt me. Mijn moeder leest de reacties op Season. Ik denk niet dat mensen op internet beseffen dat de moeders van ontwikkelaars de reacties lezen." Sullivan raadt mensen dan ook aan zich voor te stellen dat iemands moeder meeleest, voordat ze berichten achterlaten.

Season werd vorig jaar tijdens The Game Awards onthuld. In Season trekken spelers als een jonge vrouw een alternatieve versie van onze wereld in om oude culturen te ontdekken. Per fiets reizen spelers rondt en leggen ze op allerlei manieren het doen en laten van bevolkingen af, met als doel zorgen dat ze niet worden vergeten. De game verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5 en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok ik zie breath of the wild staan en ga meteen kijken naar de trailer weer, want ik dacht heb ik een breath of the wild achtige game gemist. Nou als ik dit zie denk ik helemaal niet aan breath of the wild journey nooit gespeeld dus kan ik niet zeggen. Maar als ik aan een breath of the wild achtige game denk dan denk ik toch eerder dat everwild dat misschien word of ubisoft's fenix rising.

0

Ik zie de vergelijking met BOTW ook niet echt ja de muziek en de landschap style. Toch wel getriggered door de trailer

0

Aanbevolen voor jou