Saves van Marvel's Spider-Man werken niet met PS5-remaster

Saves van Marvel's Spider-Man werken niet met PS5-remaster

Savefiles van de PlayStation 4-game Marvel's Spider-Man zijn niet compatibel met de aankomende PlayStation 5-remaster van de game.

Tegelijk met de PlayStation 5-lancering op 19 november verschijnt Spider-Man: Miles Morales, een nieuwe game in de spelwereld van Spider-Man waarin Morales in het spandex pak kruipt. Tegelijk komt er een remaster van PS4-game Marvel's Spider-Man beschikbaar op PS5. Deze kan gedownload worden via de PlayStation Store of via een code die bij de Ultimate Edition van Miles Morales zit. De remaster komt sowieso niet fysiek beschikbaar.

Nu heeft ontwikkelaar Insomniac verduidelijkt dat savefiles voor de PS4-versie van Spider-Man niet compatibel zijn met de PS5-remaster. Mensen moeten het spel dus volledig opnieuw doorspelen om alles te ontgrendelen. Een reden hiervoor wordt niet gegeven. Mogelijk gaat Insomniac er van uit dat mensen die de remaster kopen, het spel ook opnieuw willen spelen.

De remaster van Spider-Man bevat snellere laadtijden, verbeterde animaties en lichtinval en ray tracing. Net zoals in Miles Morales is er ook een performance-modus waarmee het spel in 60 frames per seconde draait.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dit had ik helaas wel verwacht. Vraag me meer af als je de spidey ps4 versie heeft of die ook nog upgrades krijgt voor ps5 dan.

0
test

Ik was toch van plan om opnieuw te beginnen met spiderman op de ps5

0

Aanbevolen voor jou