Save transfer en gast-login Nintendo Switch mogelijk gelekt | Gamer.nl

Save transfer en gast-login Nintendo Switch mogelijk gelekt | Gamer.nl

Op NeoGAF is de software development kit van de Nintendo Switch href="http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1398343">uitgelekt</a>, toen nog NX genaamd. Verschillende <a href="http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1398765&page=1">gebruikers </a>op het forum hebben opgemerkt dat de data onder andere een save transfer en gast-login bevat.

NeoGAF-gebruiker Atheerios zegt verschillende omschrijvingen van nieuwe functies te hebben ontdekt. Onder de NX Account Guide staat:

"In de toekomst willen we de mogelijkheid om save data over te dragen naar verschillende consoles."

Een feature die nog niet bekend is gemaakt door Nintendo, is gast-login:

"We overwegen om in de toekomst (voorlopig naam: gast-login) toegang te geven tot bestaande accountinformatie, zonder te linken aan een gebruiksaccount. Deze feature zou tijdelijke toegang geven tot het netwerkserviceaccount dat is gelinkt aan het Nintendo-account door in te loggen.

Deze feature zou het bijvoorbeeld mogelijk maken om een personage te uploaden als online data en deze data dan te gebruiken op een NX van een vriend, zonder een gebruikersaccount te maken. Deze feature staat niet gepland voor de lancering van de NX."

Volgens de gebruiker omschrijft de SDK ook features die zijn uitgerold, zoals de recente nieuwskanalen. Ook zijn eerder gelekte afbeeldingen van de Switch te vinden in de documenten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou