Saints Row 4: Re-Elected komt mogelijk naar de Switch

Saints Row 4: Re-Elected komt mogelijk naar de Switch

Het vierde deel van Saints Row verschijnt mogelijk voor de Switch. Een Franse winkel heeft namelijk een pagina aangemaakt die de Switch-versie van de game aanbiedt.

De Franse website Cultura heeft de pagina inmiddels verwijderd, maar dat maakt het gerucht niet minder betrouwbaar. Zeker gezien het feit dat een Franse distributeur recent ook een pagina voor de game aangemaakte. Hoewel op de pagina de PS4 als platform staat aangegeven, wordt vermoed dat het toch om de Switch-versie gaat vanwege een nieuwe EAN-code en het feit dat 27 maart 2020 als releasedatum staat aangegeven, wat vreemd is voor een game die al ruim zes jaar uit is.

Saints Row 4: Re-Elected vertelt het verhaal van Playa, de leider van de Third Street Saints en tevens president van Amerika. Met zijn superkrachten probeert Playa de wereld te redden van een buitenaardse invasie die niemand aan zag komen.

Het lijkt er ook op dat BioShock: The Collection een Switch-versie ontvangt. De verzameling met de drie toonaangevende games kreeg namelijk een Taiwanese keuring.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok het VR deel van de game vond ik wat minder maar al met al toch een heel toffe game.

0

Aanbevolen voor jou