R.U.S.E. komt op 9 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op die datum verschijnt R.U.S.E. voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Op de PS3 krijgt de game ondersteuning voor Move, de bewegingsgevoelige besturing van Sony. Het is nog niet bekend of er een demo van het spel uitkomt. Eerder dit jaar konden spelers deelnemen aan een PC-bèta van R.U.S.E., en eerder deze maand konden gamers het spel nogmaals uittesten.

Misleiden

Het spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de singleplayer besturen spelers de troepenmacht van de Verenigde Staten of die van Duitsland. De gevechten vinden onder andere plaats in Italië, Frankrijk en Nederland. In de multiplayer kunnen spelers daarnaast de controle nemen over nog vier facties, te weten het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk en de Sovjet-Unie. Uniek aan deze strategiegame is dat spelers hun tegenstanders kunnen misleiden door te bluffen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou