Romero's en Carmack's Kickstarter op pauze gezet | Gamer.nl

Romero's en Carmack's Kickstarter op pauze gezet | Gamer.nl

De Kickstarter voor Blackroom, de nieuwe shooter van John Romero en Adrian Carmack die eerder deze week online werd gezet, is tijdelijk gepauzeerd zodat de ontwikkelaars een gameplaydemo kunnen maken.

Het is de bedoeling dat de Kickstarter, waarbij het duo probeert voldoende geld op te halen voor de ontwikkeling van de game, weer verdergaat wanener de gameplaydemo af is. Het is niet bekend hoe lang het gaat duren om een gameplaydemo te maken, maar het duurt sowieso langer dan de tijd die de Kickstarter nog had.

In Blackroom worden kla ieke elementen uit first-person shooters gecombineerd. “Het spel bestaat uit een mix van dingen ontdekken, snel handelen en intense gevechten met verschillende wapens”, schrijven Romero en Carmack op de Kickstarter-pagina. “Gebruik snelle en behendige bewegingen om de vijand te ontwijken.”

Volgens de makers heeft de game zowel single- als multiplayermodi. Deze laatste bestaat uit onder andere een co-op modus, een Deathmatch-modus en een arenamodus. Spelers kregen daarnaast toegang tot het maken van eigen mappen. De singleplayercampagne bedraagt tien uur. Blackroom wordt uitgegeven voor pc en Mac via Steam.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou