RollerCoaster Tycoon World verschijnt eind deze maand | Gamer.nl

RollerCoaster Tycoon World verschijnt eind deze maand | Gamer.nl

RollerCoaster Tycoon World verschijnt op 31 maart en gaat 49,99 euro kosten. Dat heeft uitgever Atari laten weten.

Mensen die de game via Steam kopen in plaats van fysiek, betalen 45,99 euro. De ontwikkeling van de pretparksim leek niet vlekkeloos te verlopen, er werd drie keer van studio gewi eld. Uiteindelijk heeft Nvizzio Creations de game afgemaakt. 


Later dit jaar verschijnt ook Planet Coaster, een pretparksim ontwikkeld door Frontier, de studio achter RollerCoaster Tycoon 3. De alfaversie is op moment van schrijven beschikbaar voor mensen die de game via Kickstarter hebben ondersteund. Morgen verschijnt er op Gamer.nl een interview met Frontier, en volgende week een hands-on preview.

Gamer.nl had onlangs ook een interview met de makers van RollerCoaster Tycoon World. Daarin werd bevestigd dat de game geen microtransacties krijgt: "Geen microtransacties. RollerCoaster Tycoon World kent een solide user generated content-systeem middels Steam, dat spelers voldoende toffe content moet bieden. Wel volgt er premium content-dlc, zoals RollerCoaster Tycoon dat altijd gekend heeft. Natuurlijk is deze franchise belangrijk voor ons, dus wordt de ontwikkeling en ondersteuning van de game na verschijning gewoon doorgezet."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou