Rockstar heeft de ontwikkelaar van Crackdown 2 gekocht

Rockstar heeft de ontwikkelaar van Crackdown 2 gekocht

Rockstar Games heeft Ruffian Games, de ontwikkelaar van Crackdown 2, gekocht en hernoemd naar Rockstar Dundee.

Vorig jaar liet Ruffian Games via een tweet al weten samen te werken met Rockstar, maar toen was nog niet duidelijk dat de studio overgenomen werd door de ontwikkelaar van games als Grand Theft Auto en Red Dead Redemption.

Inmiddels is dat echter wel duidelijk. Op een officiële website van de Britse overheid is te zien hoe Ruffian Game van naam is veranderd en nu Rockstar Dundee heet.

Het is niet bekend waar Rockstar Dundee precies aan werkt. Naast Crackdown 2 heeft Ruffian Games ook geholpen aan Halo: The Master Chief Collection, dus mogelijk wil Rockstar de studio inzetten voor een port op de volgende generatie consoles. Volgend jaar moet Grand Theft Auto 5 in ieder geval op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet alleen dat crackdown 2 de slechtste is in de serie.

0

Joepie! Nogmaals GTA 5 maar dan WEER op een ander platform. Uiteindelijk zijn 'wij' de schuldigen. Ik heb GTA 5 voor het eerst op de PS3 gekocht en toen op de PC. Tussendoor ook een Xbox One gekocht, daar heb ik hem niet voor gekocht. Als de halve wereld straks ook GTA 5 oppikt voor de new gen consoles dan is dat een signaal voor Rockstar dat ze nog wel even kunnen wachten met GTA 6. Waarom? Omdat GTA 6 de sales van GTA 5 natuurlijk volledig overneemt. Dus waarom zouden ze met niet gewoon doorgaan met GTA 5 tot niemand het meer koopt? Deze game is natuurlijk goed, maar ook weer niet zo goed als je het mij vraagt. Deze game gaat gewoon 3 generaties mee, wat best wel bizar is.

0

@Djobba007 het is schande Rockstar ging van King of game industrie. En meesters in openworld singleplayer games naar king of microtransactions. Ze maakten vroeger altijd goeie volwassenen spellen maar als je nu naar GTA v online kijkt is het net een natte droom van de gemiddelde 12 jarige gamer. Vliegende auto's alien wapens en nog veel meer bullshit. Rockstar begint een beetje ea achteraan te lopen geld is belangrijker dan reputatie lijkt het.

0

Aanbevolen voor jou