Rock Band 3 komt nog dit jaar uit | Gamer.nl

Rock Band 3 komt nog dit jaar uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De game wordt gepubliceerd door MTV Games en uitgegeven door Electronic Arts", aldus het bericht op Facebook. "We gaan wederom het muziekgenre vernieuwen, net zoals we deden met de eerste Rock Band, Rock Band 2 en The Beatles: Rock Band." De game komt zeer waarschijnlijk naar de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.

In de Rock Band-serie moeten spelers een plastic gitaar, drumstel of microfoon gebruiken om op de maat van de muzieknummers te spelen of te zingen. Het is mogelijk om met vier spelers tegelijk te spelen, waardoor een complete band gevormd kan worden. Ook Green Day: Rock Band staat voor dit jaar in de planning. Hierin kunnen spelers aan de slag met de bekendste nummers van de punkband.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou