Riot heeft twee League of Legends-spin-offs uitgebracht

Riot heeft twee League of Legends-spin-offs uitgebracht

Riot Games heeft gisteren twee eerder aangekondigde spin-off-games van League of Legends uitgebracht, namelijk Hextech Mayhem en Ruined King.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story is een nieuwe ritmische runner gemaakt door Choice Provisions, de studio achter de Bit.Trip-reeks. Hierin besturen spelers Ziggs terwijl hij allerlei obstakels ontwijkt in de stad van Piltover. De game is nu beschikbaar op pc en Nintendo Switch voor 8,99 euro.

Watch on YouTube

Ook Ruined King: A League of Legends Story is nu verkrijgbaar. De turn-based rpg van Airship Syndicate (Darksiders Genesis) speelt zich af in twee regionen van Runeterra - Bilgewater en Shadow Isles - en laat kampioenen als Miss Fortune, Yasuo, Ahri, Illaoi en Pyke het met elkaar opnemen tegen een mysterieuze vijand. Ruined King is voor 29,99 euro verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Ergens binnenkort moet een gratis upgrade voor PS5 en Xbox Series uitkomen.

Watch on YouTube

Riot Games heeft daarnaast twee nieuwe spin-offs onthuld die in 2022 uit moeten komen. Rime-ontwikkelaar Tequila Works werkt aan Song of Nunu: A League of Legends Story, een singleplayeradventure waarin Nunu en Willump een onvergetelijke reis maken om Nunu's verloren moeder te vinden. De game komt naar Xbox- en PlayStation-consoles, Switch en pc.

Watch on YouTube

Tot slot verschijnt op een nog onbekend moment CONV/RGENCE: A League of Legends Story, een singleplayer 2D-actieplatformer van Speed Brawl-ontwikkelaar Double Stallion. Die game komt ook ergens volgend jaar uit op Xbox- en PlayStation-consoles, alsmede pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk ook vooral naar Arkane op Netflix...holy shit, wat is dat goed. En ik weet/wist helemaal niks van LoL af...echt waanzinnig.

0
test

@The_Stifmeister Ik heb gisteren ook de eerste aflevering gezien en het is idd echt heel goed. Hele mooie artstyle en animaties. Ik ben erg benieuwd of dit voor spelers net zo leuk kijkt als voor ons die niet (meer) spelen. Af en toe wel gedacht of ik een aantal (subtiele) hints mis, maar het is alsnog gewoon erg leuk om te zien ookal weet ik niks van de game (meer).

0
test

@The_Stifmeister het is echt een typische netflix serie, kwantiteit boven kwaliteit. Ik heb alle episodes tot nu toe gezien omdat mijn vriendin LoL fanaat is, maar man man man. Het verhaal is oke, maar de voice acting is nog slechter dan menig engelse dub van buitenlandse animaties. Dat ik de artstyle verschrikkelijk vind helpt overigens ook niet mee. Ohja, en laten we niet vergeten dat we in die paar episodes hetzelfde imagine dragons liedje 213424 keer gehoord hebben. Wat een overhypete kutserie.

0
test

@geeMc haha duidelijk. Smaken verschillen. Ik vind het echt heel gaaf. Vind de artstyle juist ontzettend mooi, misschien dat dat scheelt ;)

0

Aanbevolen voor jou