Reus wist de titel in de wacht te slepen als beste pc/console game en werd beoordeeld als de game met het beste entertainmentdesign. Daarnaast won de game ook de publieksprijs, waarbij de Nederlandse industrie kon stemmen op hun favoriete game van het voorbije jaar.

Naast Abbey Games wisten ook Ostrich Banditos met de westerngame Westerado en Grendel Games met Underground meerdere awards in de wacht te slepen. Westerado werd verkozen tot de titel met de beste art direction en gezien als de beste browsergame van het voorbije jaar. Underground van Grendel Games, waarin chirurgen op speelse wijze laparoscopische handelingen worden bijgebracht, won de award voor beste serious game en beste applied game design.

Verdere winnaars

Het ontwikkelduo Vlambeer won met Ridiculous Fishing de prijs voor beste mobile game. De game met de beste muziek en audio was volgens de vakjury Nott Won't Sleep van Monobanda/Claynote. The Flock is verkozen tot de beste studentengame. De best technical achievement-prijs ging naar Vanguard Games voor Halo: Spartan Assault. Tot slot won het samenwerkingsverband van de KLM en ontwikkelstudio Little Chicken de award voor beste co-productie voor de titel Aviation Empire.