Retailversie Dying Light komt 27 februari | Gamer.nl

Retailversie Dying Light komt 27 februari | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Oorspronkelijk zou de game zowel digitaal als fysiek op 27 januari uitkomen, maar Techland liet al weten dat de retailversies later zouden komen. Nu is ook de digitale versie uitgesteld, hoewel dit om een dag gaat. De game komt uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Amerika komen zowel de retail- als digitale versies van Dying Light nog gewoon op 27 januari uit.

Dying Light is een zombie-game waar spelers in kunnen freerunnen. Overdag zijn de zombies traag en makkelijk te ontwijken, maar 's nachts komen gevaarlijkere soorten tevoorschijn. Spelers kunnen zelf wapens maken om zich te verdedigen. De game krijg ook een coöpmodus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou