Respawn Entertainment haalt art director uit Hollywood | Gamer.nl

Respawn Entertainment haalt art director uit Hollywood | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd al een concept artist uit Hollywood aangetrokken, Iain McCaig, die onder meer werkte aan Star Wars- en Harry Potter-films. Waar beide werknemers precies aan werken binnen Respawn Entertainment is nog niet bekend. Onlangs verscheen er een teaserplaatje op de website en uitgever Electronic Arts heeft al laten weten dat het een sciencefiction-shooter betreft, maar verdere details ontbreken.

Respawn Entertainment is opgericht door Vince Zampella en Jason West, de twee oprichters van Call of Duty-studio Infinity Ward. Toen Zampella en West in 2010 door Activision werden ontslagen, zetten ze Respawn op. Ruim veertig ervaren werknemers van Infinity Ward hebben ook de overstap gemaakt naar de nieuwe studio.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou