Remake van Perfect Dark verschijnt begin 2010 op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is grafisch flink onder handen genomen en zal alle originele spelonderdelen bevatten. De coöperatieve verhaalmodus en de verschillende multiplayermodi zullen nu niet alleen lokaal maar ook via Xbox Live te spelen zijn. Wanneer Perfect Dark precies te downloaden zal zijn en wat het spel gaat kosten is nog niet bekendgemaakt.

Joanna Dark

Perfect Dark is het spirituele vervolg op Goldeneye, één van de populairste shooters op de Nintendo 64. Waar Goldeneye nog op de James Bond-licensie leunde, werd voor Perfect Dark een uniek personage en verhaallijn bedacht. Geheim agente Joanna Dark krijgt in de game te maken met complottheorieën en buitenaardse levensvormen.

Microsoft kocht ontwikkelaar Rare na de uitgave van Perfect Dark op en de prequel, Perfect Dark Zero, verscheen samen met de lancering van de Xbox 360 exclusief op Microsoft's console.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou