Red Dead Redemption kent niveaus in auto-aim | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game krijgt drie verschillende niveaus: Casual, Normal en Expert. Casual is de makkelijkste optie en zorgt ervoor dat de game helemaal automatisch mikt op de tegenstander. Bovendien loopt de levensbalk op dit niveau sneller vol. Het niveau Normal lijkt op het niveau van Rockstar Games’ vorige spel Grand Theft Auto IV. Op dit niveau mikt de auto aim wel direct op de verschillende tegenstanders, maar kunnen spelers met de rechter analoge stick nog preciezer mikken op een lichaamsdeel naar keuze. In Expert-modus ontbreekt een automatisch miksysteem volledig en zijn spelers volledig op hun eigen kwaliteiten aangewezen.

GTA IV

Dit is de allereerste keer dat Rockstar Games verschillende moeilijkheidsgraden in een spel implementeert. In Grand Theft Auto IV zorgde met name het automatische miksysteem ervoor dat de game volgens sommige spelers te eenvoudig was. In het interview zegt Rockstar benieuwd te zijn naar wat de mensen denken van de verschillende opties.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou