Langverwachte zomer-update van Red Dead online nu beschikbaar

Langverwachte zomer-update van Red Dead online nu beschikbaar

Vandaag lanceert de langverwachte zomeruitbreiding van Red Dead Online. Deze update introduceert onder andere het rollensysteem.

Het rollensysteem

De update introduceert drie nieuwe speelbare rollen. Elke rol kent unieke vaardigheden, uitdagingen en voordelen. Spelers ontvangen daarnaast ook Cash- en Gold-beloningen bij het voltooien van de nieuwe uitdagingen.

De Frontier Pursuit biedt een lopende serie aan rollen die Red Dead online een nieuwe richting geven. Het rollensysteem brengt met een brede variatie aan activiteiten. De optie voor spelers om zich te verbinden met één of meerdere rollen verbetert de beleving van de speler en zorgt voor een gepersonaliseerde Red Dead Online-ervaring.

Hieronder vind je de drie nieuwe rollen.

The Bounty Hunter
The Collector
The Trader

Het verdienen van XP gaat per gekozen rol anders, zo moet je als Bounty Hunter op (je raadt het al) premies jagen en als Collector allerlei verzamelitems vinden. De rollen worden onderverdeeld in vier niveau's: Novice, Promising, Established en Distinguished. Elk niveau brengt nieuwe persoonsgebonden vaardigheden mee. Zo kan de Trader zijn hond bijvoorbeeld leren om het kamp te waarschuwen wanneer er bandieten op de loer liggen. Spelers die Distinguished-rangen bereiken in een rol verdienen nuttige en unieke beloningen zoals kampstijlen, extra comfort en herkenbare kledingstukken.

Per rol kunnen er ook unieke paarden worden ontgrendelt. Zo kunnen de Breton, Criollo en Kladruber worden vrijgespeeld door voortgang te boeken.

 

Outlaw Pass

Spelers kunnen nu ook een Outlaw Pass kopen, deze pas biedt extra beloningen ten opzichte van de gratis Wheeler Rawson & Co. Clubpass. De Outlaw Pass kan worden aangeschaft voor 35 Gold Bars. Deze Gold Bars kunnen vervolgens weer door te spelen worden terugverdiend. Ook kunnen de volgende beloningen worden vrijgespeeld:


  • Limited-edition outfits en accessoires

  • XP boost per rol

  • Schatkaarten

  • Rantsoenen

  • Kampvlaggen

  • Maskers voor paarden

  • Munitie tegemoetkomingen

  • Unieke cosmetische aanpassingen voor wapens

  • Vouchers

  • Nieuwe poses en backdrops

  • Nieuwe riemen en emotes.

  • twee Mystery items

 

Nieuwe functies en verbeteringen

Wanneer de Outlaw Pass wordt aangeschaft ontvangt de spelers direct alle beloningen tot een met hun Club Rank.

Naast het rollensysteem worden er ook een aantal nieuwe functies, verbeteringen en gameplay-updates aan het spel toegevoegd. Nieuwe Free Roam-evenementen, extra stallen voor je paarden en verbeterde verkoopprijzen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast worden de wapens opnieuw in balans gebracht.

Hier lees je alles over Red Dead Redemption 2.

Watch on YouTube

De nieuwe update is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop dat ze nog een keer met private servers komen. Misschien dat ik het dan weer met wat vrienden op pak.

0

Aanbevolen voor jou